ROD

Remedii DE CALITATE CREATE DIN DRAGOSTE PENTRU SĂNĂTATE!

Povestea noastră

Se spune că „Nu există sentiment mai satisfăcător decât acela când te bucuri de roadele muncii tale.”, iar eu am creat produsele ROD, din dragoste pentru meseria mea și pentru bogățiile naturii. Gama ROD reprezintă RODUL muncii și pasiunii mele pentru sănătate, oameni, natură și calitate.

Alina Mihaela Cojocariu – Director General și
Creatoare a Gamei de produse ROD

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au apelat la tot ceea ce ne oferă natura cu scopul de a găsi remedii și leacuri pentru vindecarea trupului, dar și a sufletului. Dacă la începuturile vremii oamenii care se ocupau cu vindecarea celorlalți erau numiți vindecători, vraci, tămăduitori, etc., odată cu Egiptul antic apar primele femei farmaciști, iar în Imperiul roman apare prima farmacie publică.

De atunci și până în prezent meseria de farmacist și industria produselor farmaceutice au evoluat extrem de mult, astăzi existând câte o farmacie la fiecare colț de stradă, fiecare comercializând medicamente și remedii farmaceutice pentru tratarea oricărori tipuri de afecțiuni, de la boli grave până la simple răceli, de la dureri de cap la eczeme și probleme ale pielii, de la probleme cu transpirația până la mâini uscate, e suficient să vă adresați farmacistului și acesta vă va oferi cel mai bun produs.

Povestea produselor ROD, începe tot într-o farmacie, din dorinta doamnei farmacist Alina Mihaela Cojocariu, de a le oferi clienților săi produse farmaceutice realizate din ingrediente naturale care să fie eficiente și accesibile la preț.

Prin natura profesiei, farmacistul este un preparator de medicamente, iar Alina C. a ales să pună tot sufletul în meseria pe care o desfășoară pentru a crea o gama de produse care odată încercate vor fi de nelipsit din dulăpiorul dvs. cu medicamente și creme.

Primul produs ROD a apărut “din dragoste de mamă”, atunci când unul dintre micuții ei era răcit și refuza să ii fie administrată medicamentația pentru răceală și imunitate. “Era nevoie de o soluție rapidă, dar care să poată fi folosită pe termen lung. Siropurile aveau un gust ciudat, pastilele erau dificil de înghițit și asimilat, iar ceaiurile și compresele nu erau suficiente pentru a-i calma simptomele de răceală, așa că am apelat la cunoștințele mele în domeniul farmaceutic și am creat ROD IMUNITATE, primul produs din gama noastră, un produs cu adevarat inovator pe care l-au îndrăgit toate mămicile cărora l-am recomandat.”.

De atunci și până în prezent gama ROD s-a extins, iar prin îmbinarea remediilor naturiste cu cele farmaceutice, astăzi oferim creme pentru imunitate, acnee, pete pigmentare, piele catifelată, mâini uscate, deodorante naturale fără aluminiu, loțiuni pentru pete și acnee, creioane nazale, balsamuri pentru pielea bebelușilor, etc.

Remediile ROD sunt create din pasiune pentru oameni, pentru natură, pentru sănătate și combină ingrediente din extracte naturale precum uleiuri esențiale și plante cu compuși medicinali pentru a da naștere unor cutiuțe cu leacuri miraculoase pentru tine și familia ta.

Știm că natural e cel mai bun, motiv pentru care produsele noastre au mirosuri subtile, naturale și texturi fine, lejere, cu absorbție imediată și efect îndelungat. Și pentru că ne dorim să putem răspunde nevoilor fiecăruia dintre voi și avem parte numai de clienți fericiți, la solicitarea dumneavoastră, putem crea produse cu formule personalizate, special concepute de ROD pentru tine!

ROD este pentru și despre tine, mine, noi, voi!

ROD îți oferă cutiuța cu remedii din inima naturii. ROD este pasiune, dragoste, dedicație, talent, creativitate și voie bună. ROD reprezintă calitate, rezultate și sănătate.

Comandă acum!

crema Rod

Despre Noi Rod

Scroll to Top

super

Ofertă